Actuele informatie over lestijden, wedstrijden en andere evenementen vind je in onze agenda.

Ben je enthousiast kom dan gerust eens kijken op de woensdag of de zaterdag. Wil je lid worden vul dan het inschrijfformulier (Inschrijfformulier ZVG). Je kunt ook een formulier vragen bij de trainers of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor de verschillende activiteiten gelden de volgende contributiebedragen per maand:

Zwemvaardigheid 1-2-3

Snorkelen 1-2-3

Snorkelen 1-2-3 in combinatie met Zwemvaardigheid 1-2-3
€ 29,50

Wedstrijdzwemmen **

€ 21,83

Allround zwemmen

Wedstrijdzwemmen ** in combinatie met Allround zwemmen
€ 32,75

Wedstrijdzwemmen recreanten zonder startvergunning
€ 18,58

Wedstrijdzwemmen recreanten zonder startvergunning in combinatie met Allround zwemmen
€ 32,75

Trimzwemmen
€ 16,38

* 10 maanden per jaar

** Niet inbegrepen kosten startvergunning KNZB.

De contributie wordt in 10 termijnen (maanden) geïncasseerd. Om de administratieve lasten voor de vereniging
en voor u te beperken wordt gebruik gemaakt van automatische incasso.

Opzeggen

Het opzeggen van het lidmaatschap kan voor 1 juli of voor 1 december. Deze opzegging dient schriftelijk of per e-mail bij de ledenadministratie, Esther Mulder, 6562 GK Groesbeek , email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., voor genoemde datum binnen te komen. Bij opzegging per e-mail wordt een bevestiging gestuurd.