Wedstrijdzwemmen

Verbeteren van de techniek en conditie

Zwemvaardigheid en snorkelen

Bedoeld om zwemtechnieken aan te leren als vervolg op Diploma A, B en C

Trimzwemmen

Dit is zwemmen op muziek

Bij Zwemvereniging Groesbeek kun je terecht voor meer dan alleen baantje zwemmen.
Bij ons kun je op verschillende manieren aan zwemsport doen, gegeven door gediplomeerde trainers.

Zwemvaardigheid:
Hier leer je de fijne kneepjes van de diverse zwemslagen en kun je leren snorkelen, sinds kort kun je
bij ons ook terecht voor de wereldzwemslagen.
Als je de vaardigheden goed onder de knie hebt kun je op voor je diploma Zwemvaardigheid 1/2/3.
Ook voor snorkelen zijn er diploma's te halen.

Wedstrijdzwemmen:
In deze groep wordt je getraind voor wedstrijden. Tijdens deze wedstrijden zwem je tegen jongens en
meisjes van dezelfde leeftijd van andere clubs. Tijdens de training leer je op een leuke speelse .
maar ook serieuze manier alle slagen goed te zwemmen. Tevens leer je de start en keerpunten.

Trimzwemmen:
Een gezellige groep dames die al meer dan 25 jaar iedere woensdag zwemmen, dit varieert van een
les aquajogging, tot banen zwemmen met telkens andere oefeningen.

Clubkampioenschappen:
Elk seizoen organiseren we een onderlinge wedstrijd tussen de leden van onze vereniging.

Hopelijk zien we je snel bij Zwembad de Lubert!

Afmelden voor een zwemles?

Wilt u uw kind of uzelf afmelden voor een zwemles in verband met ziekte, omstandigheden, etc. dan kunt u dat per e-mail doorgeven.